Misiune, viziune, valori

  0
  57

  Misiune

  Misiunea societatii este aceea de promovare a serviciilor oferite in domeniul energetic, consolidarea pozitiei pe piatǎ, precum si atragerea de investitii in tehnologii cat mai eficiente si inovatoare. Misiunea nu este doar aceea de mentinere a clientilor existenti, ci de castigare a unor noi segmente, a unor noi posibili clienti, prin largirea ariei de produse si servicii oferite catre acestia.

  Viziune
  Prin actiunile intreprinse, societatea noastra urmareste sa asigure o calitate deosebita a serviciilor oferite clientilor. Conceptual, societatea se bazeaza pe inovare si oferirea de beneficii care sa se plieze la cerintele si nevoile clientilor pentru ca serviciile oferite sa asigure maximul de satisfactie in randul acestora.

  Plecand de la ideea unei dezvoltǎri durabile din punct de vedere economic si al relatiilor cu furnizorii de energie si clienti, societatea intentioneazǎ sa ofere un intreg pachet de servicii si produse aferente acestora, astfel incat sa-si creascǎ aria de extindere si sa poata deveni un leader in domeniul in care activeaza.

  Un tel la fel de important il reprezinta consolidarea relatiilor cu clientii si furnizorii, dar nu in ultimul rand si cu angajatii societǎtii, intrucat intr-o lume in continua schimbare, relatiile cu oamenii: clienti, furnizori sau concurentǎ sunt esentiale. De aceea este important pentru intreprindere sa interactioneze cu piata, sa cerceteze nevoile clientilor astfel incat sa poata veni in intampinarea lor. Inovatia, dorinta de progres si crestere a calitatii, respectul si pregatirea in domeniu vor conduce societatea cǎtre o dezvoltare durabila din toate punctele de vedere.

  Prin adoptarea viziunii societatii noastre se doreste o dezvoltare durabila atat a mediului, cat si a societatii, o sensibilizare a publicului tinta cu privire la schimbarile mediului inconjurator, o preocupare tot mai intensa cu privire la gasirea de metode eficiente, ecologice si inovative de productie si gestiune a energiei prin metode cat mai prietenoase cu mediul.

  Valori

  Societatea noastra se bazeaza pe valori precum incredere si respect, calitate si competitivitate, eficienta si concept ecologic, nediscriminare si egalitate de sanse, dorinta de inovare si progres. Totodata intreprinderea puncteaza pe valori care sa fie in concordanta cu ideea de dezvoltare durabila si, in acelasi timp, mizeaza pe satisfactia adusa clientilor, pe utilizarea si furnizarea celor mai noi tehnologii in domeniu astfel incat clientii societatii sa poata beneficia de cele mai bune produse si servicii.